Vi planerar valpar i höst! Vi har parat UNDRA.

We’re planning a litter this autumn! UNDRA has met her fiancé.

UNDRA – Woksebs Under The Mistletoe

UNDRA är parad med RAGNAR! Självklart hoppas vi på att det lyckas och att det blir valpar. När man har chansen gäller det att ta den innan det är för sent…

Vi hoppas att denna kombination ger oss hundar som verkligen är allround, i enlighet med rasstandarden både när det gäller jaktsätt och exteriör. Vi hoppas på friska, duktiga och vackra hundar! UNDRA är vår egen sista möjlighet tillbaka till våra gamla rötter, precis som RAGNAR är. Kombinationen ger oss tillbaka alla de ”gamla” i en och samma kombo, hundar som varit oerhört duktiga jakthundar i alla element och även hundar som levt ett mycket långt och hälsosamt liv. I stamtavlan finns många fina välmeriterade hundar!

RAGNAR är vår export ur O-kullen till Polen. På grund av covid kunde han inte meriteras på vanligt sätt, utan fick göra en domarbedömning för att bli godkänd avelshund. Allt eftersom restriktionerna lättade, har han hittills hunnit med att bli Makedonsk Champion och påbörjat sitt polska och internationella championat. RAGNAR har hittills fyra kullar efter sig i Polen! Mer info om RAGNAR och hans kullsyskon finns på vår sida för O-kullen och på kennelsidorna Duma Kazana och Weimarpark.pl

Stort TACK till Barbara och Katarzyna för ert förtroende, för att vi får använda RAGNAR! Vi är er evigt tacksamma❤️❤️

UNDRA används som eftersökshund, NVR trafikskadat vilt. UNDRA är väldigt spårnoga och tar med enkelhet upp spåren på asfalt. Hon har hög fart på fält och är lite egensinnig ibland, oerhört envis. Hon är enkel att umgås med och lite fjollig ibland som man får vara… 😉 UNDRA är en synnerligen fysiskt sund hund. Hennes första ”riktiga” veterinärbesök, förutom vaccinationer, var när vi opererade bort en vårta i ögonvrån för bara ett par månader sedan! Utöver detta har vi DNA-testat henne för sjukdomar som förekommer hos weimaraner. Mer info om UNDRA finns på hennes egen sida.

Vi säljer enbart valpar till jägare och/eller jaktprovsintresserade. Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att kontakta oss!

RAGNAR on the move…
MKCH Scuba’s Orbital (RAGNAR)
UNDRA
UNDRA, den morgonen hon tog sitt sista förstapris för viltspårchampionatet.
SEVCH Woksebs Under The Mistletoe – BIR och BIG-4