Hem2019Nu är det officiellt!

Vi har vetat det en tid, vi fick brevet från Svenska Kennelklubben i juni. Ett fint linnepressat kuvert och ett budskap man som uppfödare drömmer om:

Vi kommer att tilldelas Hamiltonplaketten!

Detta är verkligen ”a dream come true”! Allt arbete, många mil på vägarna, alla jaktdagar, all träning, alla våra fantastiska valpköpare och oerhört duktiga hundar – detta hade inte varit möjligt utan alla er! Vi är oerhört stolta och tacksamma! Detta är det finaste och den högsta utmärkelsen en svensk uppfödare kan erhålla! Tack alla ni!

Hamiltonplaketten kan tilldelas en person som genom framgångsrikt arbete gagnat hundaveln och därigenom främjat Svenska Kennelklubbens syften på ett uppenbart sätt. Plaketten delas ut i samband med SKKs kennelfullmäktige.

Idag publicerades SKK CS protokoll på hemsidan:

Var det någon som sa ”champagne”? 🙂

Anci & Nicke

Kommentarer inaktiverade.