Hem20155/Sep/2015

EuroDogShow i Norge:

UNDRAs pappa Seven blir 2/7 i workingclass! GECCON blir 4/5 i championklass! Grattis till Jenny och Tobbe!

SKK nat Böda:

UNDRA gör premiär i utställningsringen och blir BIR-valp! I finalringen blir hon utplockad till andra omgången men tyvärr inte placerad. Vi är förstås jättenöjda och lill fröken uppförde sig exemplariskt!

UNDRA, 6 months old. BOB-puppy at her first show!

UNDRA, 6 months old. BOB-puppy at her first show!

På samma utställning ställer jag ut PIMM, 9,5 år. Jag hade bestämt att detta skulle bli hennes sista utställning, på hemmaplan och i hemmaklubben. Dessutom för en domare jag verkligen respekterar och tycker mycket om. Hon går självklart i championklass, som sig bör. PIMM har alltid varit en hund som älskar att visa upp sig, det är liksom bara att ”hänga på” henne och hon liksom gör ”sin grej”. Och det gjorde hon även denna gång! Hon visar sina fina sidor och blir bäst i rasen och sedan även BIG-2! Det känns så underbart skönt att få avsluta hennes utställningskarriär på topp! Det är faktiskt så att jag blir lite sentimental…

Tack älskade PIMM för alla våra vänstervarv i ringen, det har varit en härlig resa. Nu får du vara en glad pensionär! <3 <3 <3

PIMM and I in pouring rain... She became BOB and BIG-2 !!!

PIMM and I in pouring rain… She became BOB and BIG-2 !!! Photo: Per Undén

 

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.