Hem2017R.I.P. JETTA…

Som en liten virvelvind kom hon in i våra liv… Tänk, det var den valp som egentligen skulle blivit kvar här hemma, men det blev inte så. Det saknades en hund i det Beskowska hemmet, så hon flyttade hem till Anders och Elisabeth. Där stal hon allas hjärtan och fick utvecklas till den hon blev – trippelchampion! Åren gick, och så flyttade hon hem till Lena…

JETTAMÄRTAMETTEMARIT var Lenas livskamrat, träningskompis och ALLT. Jag förstår att hon var just ALLT – för sådan var hon. Så oerhört komplett.

En sådan hund får man bara en gång i livet. Inget kan ersätta en sådan hund och det är inte heller meningen. Alla som haft en sådan hund vet vad jag menar… Saknaden är förstås stor, mycket större än man någonsin tror! Tiden läker sår, och ibland måste det få ta tid.

Våra varmaste tankar går till Lena.

 

Kommentarer inaktiverade.